O nama

ŠTA NAS ČINI DRUGAČIJIM

Sanja Plast je osnovana 1995. godine i od početka se bavi proizvodnjom predmeta od brizgane plastike za industriju i široku potrošnju.

Naš proizvodni pogon čine moderne, efikasne mašine i alati ali naši dizajneri rade u skladu sa tradicijom, pa tako naši proizvodi zadovoljavaju ukus svakog potrošača.

Kod nas ćete često naići na novosti u programu, dizajnu i funkcionalnosti proizvoda jer mi nismo uljuljkani u kolotečinu. Iz godine u godinu razvijamo i unapređujemo svoj proizvodni proces, zahvaljujući domaćim i inostranim partnerima čija podrška nas čini boljim i jačim.

Stalne zalihe proizvoda

Neki proizvodi su vrlo traženi, pa na osnovu dugogodišnjeg iskustva planiramo, proizvodimo i skladištimo u magacin robu u količinama koje će zadovoljiti potrebe klijenata. Ako se desi da neke robe nemamo na zalihama, brzo je pripremamo.
 

Posvećenost klijentima

Bez obzira da li je veliki ili mali, svaki kupac je za nas važan. Spremni smo da brzo reagujemo, u potpunosti ispoštujemo dogovoreno, što smatramo za osnovu dobre poslovne saradnje.
O tome svedoči veliki broj kupaca koji kod nas dolaze na preporuku.

Naš pravac je budućnost

Mi smo porodična kompanija koja mnogo ulaže u estetiku i dizajn, razvoj, usavršavanje i usvajanje novih tehnologija proizvodnje predmeta od plastike. Zato su naši proizvodi lepši, kvalitetniji i jevtiniji od sličnih proizvoda konkurencije.