Prodaja mašina i alata

Zaronite u budućnost plastike sa Ningbo Yonghua mašinama

Tražite li vrhunske mašine za brizganje plastike koje će ostvariti revoluciju u vašoj proizvodnji?
Sada je vreme da otkrijete čuda tehnologije uz Ningbo Yonghua, vašeg pouzdanog partnera za savremene i visoko efikasne mašine za brizganje plastike!

Naša ponuda novih mašina za brizganje plastike postavlja standarde u industriji. Evo šta čini naše mašine neodoljivim izborom:

 • Tehnološka Savršenost:
  Naše mašine su rezultat vrhunskog inženjeringa i inovacija. Sa najnovijim tehničkim dostignućima, pružamo vam mašine koje garantuju preciznost, brzinu i doslednost u svakom proizvodu.
 • Energetska Efikasnost:
  Zalažemo se za očuvanje prirode. Zbog toga su naše mašine optimizovane za najveću energetsku efikasnost, što ne samo da smanjuje vaše troškove, već i vaš ekološki otisak.
 • Jednostavna Upotreba:
  Bez obzira da li ste iskusni stručnjak ili početnik u svetu brizganja plastike, naše mašine su dizajnirane da budu jednostavne za upotrebu i održavanje. Minimalno vreme za obuku, maksimalna produktivnost!
 • Pouzdanost:
  Ningbo Yonghua je sinonim za pouzdanost. Naša reputacija u branši je izgrađena na dugogodišnjem iskustvu i besprekornim performansama naših mašina.


Naš tim stručnjaka je tu da vam pruži podršku i savete u izboru mašina koje će najbolje odgovarati vašim potrebama. Zajedno, stvaramo bolju i održiviju budućnost za industriju brizganja plastike. Ovde saznajte više o našoj ponudi. Ningbo Yonghua - vaš partner ka uspehu!

KATALOZI MAŠINA ZA BRIZGANJE

YE ALL-ELEKTRIČNE MAŠINE ZA BRIZGANJE

Modeli serije Yonghua YE su samorazvijene potpuno električne mašine za brizganje plastike. Opremljene mehaničkom strukturom pogodnom za visokobrzinsko i visokoprecizno delovanje, sa visokobrzinskim servisnim kontrolnim sklopom, pogodne su za industriju obrade plastike koja teži visokoj efikasnosti, visokoj tehnologiji proizvodnje i visokim zahtevima.

Okupljajući najnapredniju tehnologiju pogona i prenosa, u kombinaciji sa visokim tehničkim zahtevima za brizganje, uz jednostavan dizajn korisničkog okruženja, te primenom moderne digitalne tehnologije obrade, ima prednosti uštede energije, zaštite životne sredine, visoke brzine i efikasnosti, precizne kontrole, pouzdanog rada, jednostavnog rukovanja itd. Performanse, maksimalno zadovoljavajući različite zahteve klijenata u pogledu stabilnosti mašine, efikasnosti proizvodnje i performansi zaštite životne sredine.

Široko se koristi u različitim oblastima industrije obrade plastike, posebno u elektronskim i električnim proizvodima, fotoelektričnim digitalnim proizvodima, auto delovima i avio proizvodima, medicinskoj i prehrambenoj ambalaži, kozmetičkoj ambalaži, plastičnim igračkama, sportskoj i rekreacionoj opremi, optici i drugim industrijama.

Preuzmite katalog Ye-ALL (PDF)

 

YH-II MAŠINE ZA BRIZGANJE

Deo za brizganje koristi linearnu strukturu vodilice, što je stabilno, efikasno i štedi energiju.

Može zadovoljiti zahteve za oblikovanje visokopreciznih roizvoda, poboljšava brzinu ubrizgavanja i reakciju, značajno unapređuje kvalitet i preciznost oblikovanja.

Najnovije "izvanredno" integrisano računarstvo koristi se kako bi se sveobuhvatno poboljšala tačnost pozicioniranja i unapredila ukupna stabilnost operacije.

Preuzmite katalog YH-II (PDF)

KORIŠĆENE MAŠINE I ALATI
 

Kod nas možete kupiti korišćene mašine i kalupe (alate) za brizganje plastike.
Za svaku mašinu u listi navedeno je da li je u radnom stanju ili je neispravna.

YH98/JS-E3

YH98/JS-E3

Pogledajte detaljnije na sajtu proizvođača: YH98/JS-E3 Električna mašina za brizganje plastičnih masa. Sila zatvaranja: 980kN Težina (t): 3,3t Max. visina alata: 380mm

Potpuno nova mašina u fabričkom stanju.


YH158/JS-E3

YH158/JS-E3

Pogledajte detaljnije na sajtu proizvođača: YH158/JS-E3 Mašina za brizganje plastičnih masa. Sila zatvaranja: 1780kN Težina (t): 4,6t Max. visina alata: 520mm

Potpuno nova mašina u fabričkom stanju.